Trenere

Marta Marcinkowska

Marta Marcinkowska er ansatt i 100 % stilling, som daglig leder og hovedtrener. Arbeidsoppgavene for stillingen gjelder i hovedsak tennisskole, Tennis-SFO, «ansikt utad og innad» som daglig leder, medlems/kursadministrasjon og aktiv deltagelse i utvikling av klubben.

Allerede som 7-åring begynte Marta å spille tennis. Hun spilte profesjonell juniortennis i hjemlandet sitt, Polen. Senere spilte hun profesjonell 1.divisjons college tennis i USA. Hun har hatt forskjellige tennis relaterte jobber som assisterende tennistrener for herre- og damelaget ved Saint Leo University; som tennisproff i «Sporttime» klubb i Amagansett East Hampton; som tennisdirektør i sommerleiren «Lavi» i Pennsylvania.

Marta har et USPTA-trenerbevis (United States Professional Tennis Association). Du kan lese mer om henne her

For å kontakte henne:
Telefonnummer: 465 19 757
E-post: trener@honefosstennis.no

Stevo Bamburac

Stevo har en lang karriere fult av interessante erfaringer. Du kan lese mer om han her. Du kan ta kontakt med Stevo for tennis trening ellers fitness veiledning.

Telefonnummer: (0044) 7742057316
E-post: sabri_bam@yahoo.com

Christer Francke

Christer er en profilert tennisspiller. Han ble norgesmester (senior) i 1998 og har vært medlem av det norske Davis Cup laget. I tillegg til å være tennistrener kommenterer han også tennis for Eurosport.

Christer fungerer også som sportslig leder for klubben og skal hjelpe HTK med å utvikle sitt kurs og treningstilbud.

Mobil: 413 34 600

Henning Wold

Henning Wold tilbyr tennisundervisning til alle nivåer – privat og gjennom klubben.
Profesjonell mental trener og coach.

Mobil: 416 70 571