Trenere

Marta Marcinkowska

Marta Marcinkowska er ansatt i 100 % stilling, som daglig leder og hovedtrener. Arbeidsoppgavene for stillingen gjelder i hovedsak tennisskole, Tennis-SFO, «ansikt utad og innad» som daglig leder, medlems/kursadministrasjon og aktiv deltagelse i utvikling av klubben.

Allerede som 7-åring begynte Marta å spille tennis. Hun spilte profesjonell juniortennis i hjemlandet sitt, Polen. Senere spilte hun profesjonell 1.divisjons college tennis i USA. Hun har hatt forskjellige tennis relaterte jobber som assisterende tennistrener for herre- og damelaget ved Saint Leo University; som tennisproff i «Sporttime» klubb i Amagansett East Hampton; som tennisdirektør i sommerleiren «Lavi» i Pennsylvania.

Marta har et USPTA-trenerbevis (United States Professional Tennis Association). Du kan lese mer om henne her

For å kontakte henne:
Telefonnummer: 465 19 757
E-post: trener@honefosstennis.no

James Hilltout

James Hilltout er hyret inn som trener to dager i uken og inngår i trenerteamet til Marta. Han er opprinnelig fra England men har vært tennistrener i over 30 år i forskjellige land.
James er level 4 LTA (Lawn Tennis Association) senior performance coach og er interessert i å trene og utvikle spillere i alle nivåer.

For å ta kontakt med han:
Telefonnummer: +44 7946397186
E-post: jameshilltout@icloud.com

Christer Francke

Christer er en profilert tennisspiller. Han ble norgesmester (senior) i 1998 og har vært medlem av det norske Davis Cup laget. I tillegg til å være tennistrener kommenterer han også tennis for Eurosport.

Christer fungerer også som sportslig leder for klubben og skal hjelpe HTK med å utvikle sitt kurs og treningstilbud.

Mobil: 413 34 600

Henning Wold

Henning Wold tilbyr tennisundervisning til alle nivåer – privat og gjennom klubben.
Profesjonell mental trener og coach.

Mobil: 416 70 571