Utstyrsavtale med Racket 1

Utstyrsavtale med Racket 1

Hønefoss tennisklubb har inngått avtale med Racket 1 om gunstig førsteklasses utstyr til medlemmer og trenere. Lørdag 19. mars fra kl 10.00 – 14.00 inviteres alle medlemmer til demonstrasjonsdag i tennishallen. Racket 1 viser frem det aller nyeste og ypperste av racketer og annet utstyr. Du vil få råd og veiledning og det er mulig å teste ut racketer også.

En slik utstyrsavtale gir medlemmer i Hønefoss tennisklubb muligheten for å kjøpe tennisutstyr med gunstige rabatter.

Vi har en liten testpakke med utstyr i klubben, hvor du kan prøve et utvalg av sko og racketer før bestilling skjer via nettbutikken.

Racket 1 kan tilby alt du trenger av racketer, sko, bager, tøy og alt en tennisspiller måtte trenge – fra nybegynner til proff. Hvis du har bruk for hjelp og veiledning kan Daniel Tomter hjelpe deg og vise deg noe av det utstyret vi har til demonstrasjon. Besøk også nettbutikken her: https://racket1.no/