Vellykket åpningsfest

Vellykket åpningsfest

Omtrent 150 personer deltok på den offisiell åpningen av Ringerike Tennissenter søndag 12. september. De fikk blant annet overvære snorklipping og tale ved ordfører Kirsten Orebråten, rosende ord fra landslagstrener Fredrik Loven, et dansenummer fra Musikalkollektivet og underholdende oppvisningskamper.  

Det manglet ikke på lovord, popcorn eller pølser denne dagen. Tennis profil og Eurosport-kommentator Christer Francke var konferansier og ledet de besøkene gjennom programmet. Christer bidro også til å høyne spenningen under oppvisningskampene i rollen som kommentator.  

Feiret nytt tennissenter ute  

Snorklipping, taler og showkamp var lagt utendørs av hensyn til smittevern. Pandemi og værforbehold tatt i betraktning er styret som arrangør likevel godt fornøyd med oppmøtet og gjennomføring. Tross truende skyer og mørk himmel fikk vi kun et par lykkebringende dråper i håret i løpet av dagen.  

Danserne fra Musikalkollektivets Elite Crew lot seg i alle fall ikke merke av noen dråper regn og sørget for å varme opp publikum med et tøft dansenummer før første oppvisningskamp.  

Årets norgesmester Felix Nordby og fjorårets norgesmester Simen Sunde Bratholm imponerte stort da de startet showet. Etterpå fikk to av klubbens egne talenter vist seg frem da Kairo Garcia fikk prøve seg mot både Simen og Felix, mens Rune Andersen spilte mot Felix.  

Både før og etter taler og show var små og store i aksjon ute på grusbanene våre. Selv etter en lang dag var det flere små som ikke ønsket å reise hjem. Så gøy er det nemlig å spille tennis og leke rundt anlegget vårt!  

Frivillighetens mange ansikter 

Frivillighet og ansvarsfullhet er to av klubbens fire verdier som vi virkelig har sett materialisere seg i ukene og dagene opp mot åpningsfesten, og ikke minst på selve dagen. Det har vært gjennomført utallige dugnadstimer og mange har bidratt til å gjøre klart uteområdet rundt hallen og utebanene. Det har vært mye sjauing og tungt arbeid, og i denne forbindelse kunne mange navn vært nevnt. Vi håper alle sender de en takknemlig tanke når de ser hvor fint det har blitt rundt anlegget vårt.  

Et medlem stilte på eget initiativ opp med både lydutstyr og kompetanse som lydmann, for å ikke snakke om popcorn maskinen som spredde god lukt på området. Andre tilbød seg uoppfordret å steke vafler, stå i kiosken eller hjelpe til på kjøkkenet.  

Å oppleve hvordan klubbens medlemmer stiller opp på denne måten, på selve dagen,  i forkant og over tid, opplever vi som en fest i seg selv!