Topp stemning på klubbmesterskap for seniorer

Topp stemning på klubbmesterskap for seniorer

30-31.oktober arrangerte HTK sitt første klubbmesterskap i nytt anlegg.  26 påmeldte spillere, et engasjert publikum og en fantastisk kjøkkengjeng gjorde helgen til en fest.  

Totalt 26 kamper ble spilt i løpet av helgen. Herrenes startet showet kl.10 på lørdag med 15 menn påmeldt single og 10 lag til double. Mange var innom og heiet på spillerne i løpet av dagen. Familie, venner, kjente og nye fjes koste seg med spennende kamper, kaffe og godt kioskutvalg. 
 

Lang dag for herrene
Alle doubles ble spilt i løpet av lørdagen, så det var nok mer glissent på galleriet da finalen i double ble avsluttet nærmere kl.20. Djordje Zdravkovic og Aleksander Jegorov slo Rune Andersen og Arnt Sæther (7-6, 6-3) etter en lang dag på banen.  

Djordje og Rune fikk seg en liten hvil før de igjen møttes i ny finale, herrer single, søndag formiddag. De ble klappet fram av ivrige tilskuere som fikk se Rune gå av med seieren denne gangen (6-3, 6-2). 

Djordje Zdravkovic og Rune Andersen etter finalen herrer single.


 
Ønsker seg flere damer på banen 
I dameklassen var det kun fire påmeldte, hvorav de to unge talentene Jana Warhatiuk og Daryna Kwasnycia. Katarina Jassova forsvarte tittelen sin godt i finalen mot Virginia Antonijevic (6-3, 6-2). 

Virginia og Djordje var ikke bare aktive på banen denne helgen, men har også arrangert mesterskapet på vegne av klubben. De er godt fornøyde med antall påmeldte og arrangementet i sin helhet. De håper likevel på at flere damer vil melde seg på neste gang, og oppfordrer klubbens jenter og damer til å bruke de kommende klubbmesterskapene for juniorer (20. november) og begynnere (13. november) til å prøve seg på et mesterskap.  
 

En hyllest til kjøkkengjengen 
I god tid før mesterskapet braket løs var Virginia, Ana Zdravkovic  og Kari Aftret godt i gang på kjøkkenet. De traktet kaffe, fylte opp kiosken og serverte de mange gjestene pizza, toast, vafler, kake med mer.  

Slike bidrag gjør mye for stemningen. Det er med på å skape liv i klubblokalet og bidrar til at besøkende hygger seg.  
 

Fire nye klubbmestere 
Vi gratulerer de fire senior klubbmesterne Rune Andersen (single), Katarina Jassova (single) og Djordje Zdravkovic og  Aleksander Jegorov (double). 

Vi vil også gjerne takke alle spillerne som deltok for innsatsen:  

Aleksandr Jegorov, Arnt Sæther.,  Axel Brito,  Bjørn Wibe,  Daryna Kwasnycia,  Djordje Zdravkovic,  Hans Henrik Halden,  Henrik Braugerød, Ivar Langeland, Jan Wanggaard, Jana Warhatiuk, Kairo Garcia, Katarina Jassova, Kjetil Nilsen, Kurt Brinch, Lars Bockmann, Nenad Nesovic,  Nikolai Halden, Runar Nikolaisen, Rune Aandersen, Sondre Billington, Steffen Mørtvedt, Terje Valholm, Tore Abelvik, Virginia Antonijevic og William Brito.