Mye aktivitet

Det skjer veldig mye i klubben, ikke minst rundt anlegget.

Toalett ferdigstilt

Utedo-ikke-utedo, eller toalettet som har inngang nærmest grusbanene er nå ferdigstilt! Dagfin la flisene og en rørelegger monterte do og vask. Dette er en kjempebra nyhet og vi er veldig fornøyde. Nå kan du bruke toalett der når du spiller ute og trenger ikke lenger å gå inn i hallen. Nøkkelen til det flotte nye toalettet er den samme som bruktes på utebanene før Matchi. De som ikke har fra før og vil ha, kan ta kontakt.

Takbaner forsinket

Takbaner blir dessverre forsinket, enda en gang og det er jo litt skuffende, men det jobbes godt fra både leverandør og oss (se vedlegg til siste styremøte referat med informasjon fra Johan leverandør). Alt er betalt og det er ingen økonomisk belasting for klubben. Thomas og Helen Sterud (som er anleggs ansvarlig i Tennisforbundet) hjelper oss som hun har gjort fra starten med den nye hallen.  Thomas er vår mann som følger opp.

Mye aktivitet

Thomas, vår mann på anlegg og baner, har i sin korte tid i klubben rukket å gjøre en del oppgaver som for eksempel fikset verktøy til oppstramming av nettene, skiftet lås på banene, ryddet inne i hytta, vasket den med høytrykkspyler, fikset den motoriserte rullemaskinen til utebanene (leveres denne uka), fikset rullegardiner i møterommet i anden etasje. Thomas jobber mye, men ikke alene! Vi har mange frivillige i klubben som gjør en jobb som er gull verdt. Uten dem hadde vi ikke klart å overleve. Vi har mye å gjøre og trenger stadig flere som kan hjelpe til. Thomas har satt opp en plan, tegninger og skjema med estimert kostnad, samt innsats for renovering av den røde hytta og andre mindre og større jobber som anlegget vårt har behov for. Av og til må vi kalle inn til dugnad, og vi håper at mange av dere har mulighet til å velge noen oppgaver dere kan hjelpe med, når det passer best for dere. Ta gjerne kontakt med styret, koordinator eller selveste Thomas på den måten som passer deg best.

Frivillig jobb er gull verdt

Tusen takk til alle frivillige! til de som vasker baner inne, rydder søppel, fikser kiosken, kommer på dugnad, vedlikeholder grusbanene, henger opp sponsor plakater, rydder, feier inngangen, hjelper på taco tennis, har vakt i kiosken. Spesielt takk til Lars, Kjetil, Kurt, Ivar, Hans Henrik, Thomas F, Daniel, Nikolai, Gunnar, Kathrine, Dagny, Arnt, Allison, Johannes, Sverre, Tore, Bjørn Erik, Kari, Magdalena, Aliona, Ana, Rolands, Marie Louise, Fredrik, Elias. Og beklager så mye hvis vi ikke nevnte deg, tusen tusen takk for alt dere gjør for klubben.  

Gjør vi alle så godt vi kan, så blir det sikkert kjempebra!