Tusen takk til Lars Bockmann

Tusen takk til Lars Bockmann

Styret i Hønefoss Tennisklubb ønsker å foreslå Lars Bockmann som æresmedlem i klubben. Det er det mange gode grunner til.

Lars har gjennom de siste 30 år vært en enestående ressurs for klubben vår. Først som ivrig og entusiastisk tennisspiller, og senere som styremedlem og uvurderlig dugnadsperson.

Lars ble medlem i klubben for over 30 år siden, og har utrolig mange tennistimer i bagasjen. Han uttaler selv at tennis alltid har vært hans fritidsbeskjeftigelse nummer én. Lars spiller fremdeles tennis flere ganger i uken og det er ikke uvanlig at han ‘bare skal slå 50 server’ før han går hjem. Han har fortsatt tro på at en kan bli bedre, alderen til tross!

Lars er opprinnelig fra Nes på Hedmarken, men bor i Haugsbygd og det har han gjort siden 1977. I dag har han 3 barn og 8 barnebarn som han er mye sammen med.

Han er utdannet cand. real. ved Universitet i Oslo og jobbet som geodet i Kartverket i 45 år.

Lars har sittet i styreti HTK siden 90 tallet og har vært gjennom det meste av klubbens nyere historie. Først oppbygging av ny hall i Tyrimyrveien, så kollaps av hallen og nå alle prosessene for å få den nye hallen vår bygget. Lars vet utrolig mye om klubbens historie og sitter på masse verdifull kunnskap og erfaring. På siste årsmøte valgte han dog å tre ut av styret for å gi plass til nye kandidater.

Dette betyr ikke at Lars har holdt opp med å jobbe for klubben. Lars er nemlig også den som hele tiden går rundt og steller med anlegget vårt. Han bruker timevis hver uke på å støvsuge og vaske banene, skifte papir, bestille varer, rydde, organisere og i det hele tatt sørge for at ting fungerer. I tillegg til alt vedlikeholdet, stiller Lars også gjerne opp som hjelpetrener når vi mangler vikarer eller ekstra hjelp. Vi tror ikke det er feil å si at Lars er det nåværende medlemmet med flest dugnadstimer på anlegget!

Derfor vil vi veldig gjerne takke Lars for en strålende innsats vi virkelig setter enorm pris på.

Og vi håper at årsmøtet vil godkjenne styrets forslag om å utnevne Lars Bockmann til æresmedlem i Hønefoss Tennisklubb.

Velkommen til sommerfest 11. juni kl 11:00. Her vil vi feire Lars litt ekstra og takke for innsatsen.