HTK ønsker James velkommen som ny trener i klubben.

HTK ønsker James velkommen som ny trener i klubben.

James Hilltout er hyret inn som trener to dager i uken og inngår i trenerteamet til Marta. Han begynner på mandag 22 august.

Han har vært tennistrener i over 30 år i forskjellige land. Opprinnelig fra England, som sønn av en tennis- trener og spiller, vokste han opp i tennisverden. Han spilte som junior i England før han flyttet til Frankrike. Nå 57 år gammel, nylig flyttet til Begnadalen med norsk kona og barn. Han snakker 4 språk (engelsk, fransk, nederlandsk og tysk) og lærer seg norsk nå.

Han har erfaring som hoved trener i store klubber i Frankrike og England. Han etablerte en tennisskole med opp til ti fulltidstrenere. James er level 4 LTA (Lawn Tennis Association) senior performance coach og har vært trener for alle nivåene og alder; fra nybegynnere og videre; for barn og voksne. Han var trener for LTA-lag i internasjonale turneringer, og noen av hans elever gikk videre til å spille junior Wimbeldon også.

James, vi gleder oss til å bli mer kjent med deg. Velkommen til Hønefoss Tennisklubb!