Infobrev høst

Infobrev høst

Nå er sommersesong over og 21.okt ble det arrangert dugnad for stenging av utebanene. Vi er klare for en aktiv innesesong med mange tennistilbud. Som dere har kanskje sett på Facebook vi har hatt en del aktiviteter allerede og flere spennende aktiviteter vil komme.  

Halloween-turnering  

28. oktober fra 12.00 til 15.00 arranger vi turnering for juniorer. Melde dere på via Matchi.  Alle er invitert til «spooky» fest på Galleriet.  

Sosial turnering 

4. november arrangerer vi sosial dobles-turnering og vi håper at så mange som mulig får anledning til å bli med. Det er mulig å melde seg med partner, men dersom du melder deg på alene, finner vi en partner til deg. Detter er for alle, damer, herrer, erfarne og nybegynnere. Når vi har fått inn påmeldingene vil vi lage et oppsett som er den beste løsningen for alle. Vi garanterer minst to kamper for alle og en morsom tennisøkt. 

Senere skal vi også arrangere juleavslutning, ribbetennis og andre aktiviteter. Følg med kalenderen og annonser på Facebook og Instagram. 

Utbedring av hovedtavle 

I april hadde vi en vannlekkasje i hovedtavle. Dette førte til en kortslutning av styringskomponenter i hovedtavlen. Asker Entreprenør. med sin underentreprenør Brd. Helgesen har utførte utbedringer i mai og juli. Nå i september måtte alt av elementer og styringssystemer byttes ut. Alle kostnader forbundet med dette arbeide er belastet Asker Entreprenør. 

Komplikasjonene med vann i hovedtavlen har vært årsaken til at lys på bane 1-2-3, garderober, treningsrom og toaletter ikke fungert som normalt. Nå ser det ut til at dette er ordnet. 

For å hindre ytterligere vann i hovedtavle, ble det satt ned en ny kum i grøntanlegget. 

Takbaner 

HTK er løpende i dialog med Asker E. vedrørende utbedring av dekke for takbaner. Asker Entreprenør startet opp arbeider i mai / juni. Arbeidet har imidlertid stoppet opp og HTK har purret og bedt om en endelig ferdigstillelse av takbaner. 

Midler 

I løpet av sommer har styre fått innvilget to søknader om støttemidlerjobber, en til NTF og en til RIAR, begge med penger fra Kulturdepartementet. Nå har vi nylig sendt søknad om LAM midler. Hvis noen har tips, forslag eller tid til å hjelpe oss med å sende søknader, blir vi veldig takknemlig for det. Klubben har en sårbar økonomi og trenger å øke inntektene. Det enkleste alle kan gjøre til å hjelpe til med det er å booke bane oftere, bli med på aktivitetene og benytte sjansen til private timer med våre dyktige trenere.  

Styret har også jobbet med markedsføring og fornyet klubbens logo.  Vi skal fortelle mer om det snart, følg med!

Vi fortsatt har behov og er takknemlig for alt hjelp vi kan få, så hvis du har ideer eller er tilgjengelig for å jobbe litt på dugnad, ta gjerne kontakt. Har du spørsmål, forslag eller kommentarer, igjen, ikke nøl med å ta kontakt!

Og husk, klubben trenger at alle booker bane oftere, blir med på aktiviteter og benytter private timer!

Hilsen, Styret.