Nyhetsbrev Januar

Nyhetsbrev Januar

Vi gleder oss over å se så mange som starter det nye året med tennis, fyller banene, kursene og aktivitetene våre!

I morges måtte vi sende informasjon om medlemskapsbetaling via Matchi, så vi håper du fikk orden på det! Ellers ta kontakt.

Tennisskolen og TFO
Vi følger skolerute så alle gruppene startet med en gang etter nyttår. TFO har 16 barn på torsdager; etter at skiskole er over i februar så begynner vi med tirsdager igjen. Flere ledige plasser med ny trener på plass.

I tennisskolen har vi begynt med en del drop-in timer, både for Fitness og Tennis. Stevo har faste drop-in tennis på onsdager med påmelding via Matchi. De timene med fitness er vedig gøy i tillegg til god trening, alle må bli med og prøve!

Tennisskolen åpner stadig nye muligheter. For nybegynnere er det en ny gruppe onsdag kl.20; også nye grupper på lørdag opprettes! Førstkommende lørdag starter rødt ball kl.11 og andre venter for flere interesserte for å komme i gang (grønt nivå og voksen).

Husk at det er muligheter for å bli med på kurs fortløpende, selv om gruppene har startet! Bare å ta kontakt med Marta. Se her

Er det noe du savner i tennisskolen? Si ifra!

Stigespill er en suksess, kjempegøy! Nå er vi over 20 stykker stk. Det er gratis å bli med, påmelding fotløpende. Les mer her.


TENNIS OG SOSIALT
Jana representerte klubben to ganger i januar. Hun spilte race U16 i Holmen og regionmesterskap østland øst og østland vest U16 i Oslo tennisstjerna.

27. januar var det Tacotennis med Stevo; 10 barn hadde kjempegøy og lærerik tennistrening i 2 timer. Så ble det taco i klubblokalet! Tusen takk til frivillige som blir med og skaper muligheter uten dem hadde klubben ikke klart å gjennomføre disse aktiviteter som er vesentlig for å utvikle tennisinteresse.

Vi hadde også 2 sosiale kvelder for voksne, nemlig Damenes Kveld & Herrenes Aften. Disse kombinerer trening og sosialt. Det innebarer 2 timer trening med ulike øvelser, 1 times turnering med premier og god middag i klublokallet. Disse arrangementen er kommet til å bli. Følg med på annonsene, disse skal skje cirka månedlig.

Vi har en kalender hvor vi fortløpende fyller på med camp, turnering, sosial tennis, møter og mye annet.
For å nevne noe av det som kommer i februar:

  • Lørdag 11. feb: Treningsdag for voksen med DrammenTK som kommer på besøk til Hønefoss,
  • Søndag 12. feb: Klubbfest med ROGY turering fir alle juniorer og
  • Fredag 17.feb: Mixed Evening, litt likt som det var for damer og herrer før, men denne gangen prøver vi både damer og herrer.
  • I vinterferieuka blir det camp for barn og voksne.


ANLEGGET
Treningsrom
Det ble montert speil i treningsrommet.

Utleie av lokaler
Januar startet med utleie til bursdag for tvillinger på 7 år hvor det var 13 barn som koste seg med servering og tennislek på bane med trener. For private arrangement for klubbens medlemmer se hjemmeside (https://honefosstennis.no/utleie-av-klubblokalet/)

Avholdt befaring og møte med Ringerike kommune
Kommunaldirektøren i Ringerike med sine nærmeste kolleger, samt Leder for Ringerike Idrettsråd var på befaring og status møte med oss tirsdag 17 januar. De gav oss gode ord for anlegget og måten vi driver på. Gode samtaler også rundt økonomien til klubben og finansene rundt anlegget. Videre var vi inne på en rekke forhold rundt utviklingen av Hovsmarka visjonen til kommunen som en idrettspart nord, samt visjonen om å etablere en Ringerike Raquet Center som inkluderer en samkjøring med vårt anlegg med Ringerikshallen. På kort sikt så ønsket de og å se på hvordan de ytterligere ut over asfalt og belysning, å gjøre området rundt oss mer innbydende og vennlig. De vil også hjelpe oss med konkrete søknader både på drift/FDV og øvrige vi trenger. Vi har tett dialog med kommunen og dette var møte nr 3. Neste møte er over sommeren hvor vi skal konkretisere behov ytterligere for å bidra med våre behov og ideer inn i en ny reguleringsplan for dette området.

Nyheter og drift hall og anlegg
Asker Entreprenør og HTK har løpende dialog i forbindelse med de utbedringsarbeidene som er startet på.
Takbaner er planlagt åpnet 22.4.2023 (kun med litt værforbehold gjennom vinteren).
Utbedringsarbeidene fra 1 års befaring skal i hovedsak ferdigstille i 2022.
Hærverket på den røde stua er utbedret av forsikringsselskapet «Tak og vindusrute» 😊
Det er utført årskontroller på Heis, Brannalarmanlegg, Treningsutstyr.
Sammen med Vardar og MT- klima jobbes det med optimalisering av drift og fyring for at kostnadene (strøm og fjernvarme) skal holdes nede.

Nb! I felleskap må vi som likeverdige medlemmer ta vare på anlegget inklusivt inventar etc.


KOMMUNIKASJON
Vi har mange kanaler! Tavlene som er hengt opp har mye nyttig om tennis og klubben. Også de nye skjermene (inngangsparti og lobby) henter informasjon fra Matchi og viser hvem som spiller, aktiviteter åpnet for påmelding og annen informasjon.
Følg med på websiden også. Vi har Facebook og Instagram, følg og hjelp oss å reklamere våre tilbud ved å dele videre våre innlegg. Har du spørsmål eller kommentar, så snakk med oss eller send e-post eller husk at vi har en Forslagskasse hengt opp.

Meld deg som frivillig HTK trenger alle bidrag lite og stort.
HTK er 100% avhengig av frivillighet fra alle medlemmer, «felles innsats for en god Tennis». Kontakt Marta eller se på webben vår og tavlene hvor vi vil legge ut forslag til ting vi ønsker bidrag til.