Sommerhilsen

Sommerhilsen

Sommersesongen er godt i gang og vi får bare håpe på mye pent tennisvær i ukene som kommer og stor aktivitet både ute og inne. 

Som forhåpentligvis alle har fått med seg, har årsmøte besluttet at det koster 60 kroner timen å spille på utebanene for voksne medlemmer; junior medlemmer kan fortsatt spille gratis. Dette gjør vi for å bedre økonomien i klubben, som i lengre tid har vært noe anstrengt. 

Rekrutering av nye spillere

Det er gledelig å se flere av medlemmene inviterer og tar med seg gjestespillere for å introdusere dem til tennissporten. Dette vil forhåpentligvis føre til nye medlemmer i klubben. Det er helt greit at man tar med gjester, men styret har registrert at en del strekker gjestfriheten vel langt og forblir gjestespiller i en lengre periode. 

Vi ønsker selvsagt at de som velger å fortsette å spille tennis melder seg inn klubben. Alternativt må de betale satsen for gjestespillere.

Det viktig at klubbens medlemmer tar godt imot nykommere og slår av en vennlig prat med de på sidebanen. Om det viser seg at de ikke er medlemmer, så fortell om alle fordelene ved å være medlem og reglene som gjelder.

Sommercamp og protimer med Stevo

Vi minner om årets sommercamp for barn og ungdom. Det er fortsatt ledige plasser til sommercamp i uke 26, 32 og 33. Se mer informasjon her 

Ellers vil vi også i år tilby en pakke med seks protimer med Stevo til prisen av fem timer. Ta direkte kontakt med Stevo på telefon 912 98 655 eller sabri_bam@yahoo.com  få gjøre en avtale. 

Påmelding til høstens kurs og trening med Stevo

Vi ønsker å være tidlig ute med å sette opp nye kurs fra høsten av; ber alle som vil bli med på kurs gi beskjed så snart som mulig. 

Vennlig påminnelse
På utebane anbefales tennissko og det er ikke lov med sko med grove soler som ødelegger banedekke. Inne er det også anbefalt tennissko; og det som er veldig viktig er at sko er rene. Det er ikke lov å spille inne med sko som ble brukt ute. 

Sist vil vi minne om at alle er invitert til sommeravslutning lørdag kl.11 til kl.13. Senere samme dag blir det sosialt turnering, med påmelding via Matchi. 

Ønsker dere alle en fortsatt god tennissommer!

Hilsen styret i Hønefoss Tennisklubb