Sommerhilsen

Sommerhilsen

Her kommer en liten sommerhilsen men forskjellige annonser og info.

Sommeravslutning: Neste uka starter skoleferie og på onsdag 21. fra kl.17:30 vi skal en sommeravslutning. Invitasjonen er til ALLE, store og små, gamle tennisvenner, veteraner og ferskinger. Vi spiller tennis, vi griller pølser, vi prater, vi koser oss. Bli med og ta med venner og familie!

Sommercamp Voksen: Uke 25 og 26 har vi et spesielt tilbud til voksen hver dag fra kl.17:00-19:00 og påmelding er åpent i Matchi (300 kr per dag)

Sommercamp barn og ungdom: Fortsatt ledige plasser på sommer camp i uke 32; det er for barn og ungdom, uansett alder og nivå.

Private timer: Begge Stevo og Marta tilbyr privat timer ut juni med spesial sommer tilbud 5×4: betal 4 og få den femte helt gratis!

Røde hytta: Nå til helgen, både lørdag og søndag (17.-18. juni) fra kl.10:00. Vi skal prøve å fullføre noen småjobber på den røde hytta (beise, støpe, sette opp en dør og en vegg). Vi skal også grille og ha det fint sammen. Send gjerne SMS til Thomas om at du kommer til tlf: 92079895 innen torsdag.

Tennisskolen: Vi jobber med å lage en ny plan for tennisskole fra august. Ta kontakt hvis du vil endre treningstider eller grupper. Og vær snill, gi beskjed snart, hvis du vil slutte. Husk at hvis vi ikke hører fra deg regner vi med at du fortsetter.

Sommer banebooking: Benytt ekstra billige priser inne hele sommer, 120 kr uansett tidspunkt eller dag.

Kontakt: Vi tar ferie i juli, men det er fortsatt mulig å ta kontakt per e-post. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe.