Stigespill er tilbake i ny og bedre versjon

Stigespill er tilbake i ny og bedre versjon

Stigespill er en flott mulighet til å bli kjent med nye tennisfjes og samtidig få spilt mer tennis. Stigespill, også kalt stigetennis, er et rankingsystem hvor du kan spille deg oppover i klubbens rekker. Forutsatt nok påmeldte starter første runde med kamper mandag 3. januar.

Gjennom stigesystemet treffer du nye motspillere og spiller morsomme kamper som engasjerer både nye og mer erfarne medlemmer. Du bestemmer selv hvor ofte du vil spille og når. Melder du deg på kan vi garantere mange nye tennisvenner.

Tar du utfordringen?

Hvordan fungerer det?
Stigespillet er integrert i MATCHi og legger til rette for at du kan møte spillere på omtrent samme nivå, og ALLE er velkomne til å delta.

Etter hvert som vi kommer i gang og resultater legges inn i MATCHi vil plasseringene på stigen bli oppdatert automatisk. Dere må selv ta kontakt med hverandre for å avtale nærmere dag og tid for kampen, samt reservere bane selv.

Klarer du å vinne over noen som er ranket høyere, vil du automatisk bytte plass med denne personen. Les mer om reglene for stigespill her.

Hva koster det å være med?
Det er gratis for alle medlemmer å være med på stigespill. Du betaler kun for baneleie.

Meld deg på Stigen i dag
Send en e-post eller SMS med navn og mobilnummer til:
E-post: koordinator@honefosstennis.no
Mobil: 468 00 507