HTK ønsker Stevo velkommen som ny trener i klubben.

HTK ønsker Stevo velkommen som ny trener i klubben.

Stevo Bamburac har en lang karriere fult av interessante erfaringer.
Han har bodd i Sveits i de siste 5 år og var der sportskonsulent for LCG som sponset Stan Wawrinka og jobbet med nasjonale sveitsiske spillere i Swiss Open Gstaad tennissenter, Country Club Geneva, National Swiss Tennis Center Bienne og Rosey International School frem til datoen.

Han har over 25 års erfaring som tennistrener og bringer spillere fra minitennis hele veien til WTA/ATP-touren. Han har reist på ITF og WTA/ATP-touren i mange år, og trent en WTA 130-rangert spiller. Han har også trent hans egen datter fra hun begynte å spille tennis helt til WTA rangerte 500 doubler og 800 singler, hun spilte Wimbledon Juniors og også Wimbledon Ladies, og spilte også WTA $220000 Birmingham. Til tross for at han var sterkt involvert i WTA- og ATP-trening, tok han også imot unge juniorspillere i Sveits og Europa. Bare for å nevne noen, hans sønn som er 17 som er internasjonal spiller. Også Ranah Stoiber 17 år gammel, ITF rangering 34 som han trente siden ung i mange år før han forlot Storbritannia, Ranah spilte Wimbledon og Australian Open Juniors og har WTA. Han har enorm kunnskap om tennis og treningscoaching som han har opparbeidet gjennom årene han jobbet sammen med de beste trenerne rundt om i verden, da han jobbet for Catalan Tennis Federation og trente ved CIT Tennis Academy i Barcelona, LTA, National High Performance Tennis Academy Dukes Meadows London.

Han er også i kontakt med Andy Murrays treningstrener Matt Little som jobbet med han og datteren fra en tidlig alder. Stevo og datteren hans trente med GB Team ved IMG Nick Bollettieri tennisakademiet i USA med Heather Watson på verdensrangering 38, hvor han trente med det britiske laget. Stevo har brukt tid på å jobbe sammen med de beste sveitsiske trenerne Severin Luthi Roger Federers trener og Yannick Fattebert Stan Wawrikas trener, trene unge spillere og dele erfaringer. Stevo administrerte og koordinerte team av trenere for å drive tennisleirer i alle aldre, og klarte å ha 140 barn på én dag bortsett fra medlemmene, og han var ansvarlig for høypresterende nasjonale og internasjonale spillergrupper og trente barn i Storbritannia og sveitsiske skoler.


Trening spesielt knyttet til tennisspilleres behov er det han driver med ved siden av tennis i mange år.


I tillegg til den utrolig CV, vi som har truffet han, kan trygt si at han er vennlig og åpent; han er veldig hyggelig og lett å snakke med. Vi er så heldige at han vil nå etablere seg med kone i Norge, han liker norsk kultur, folk og landskap og håper å bli her livet ut. Han har kroatisk som morsmål, snakker flyttende engelsk og er i gang med å lære norsk.


Vi er helt begeistret over at Stevo blir en del staben i Hønefoss tennisklubb, vi ønsker han og kona Branka velkommen til Norge, velkommen til Hønefoss og velkommen til oss i Hønefoss Tennisklubb! Vi håper at det er begynnelsen på et langt og fruktbart samarbeid.